BİTLİS / HİZAN - Altınoluk-Gökçimen Ortaokulu

5070192937
Gökçimen mahallesi Darünüs sok. No1 Hizan Bitlis
Vizyon
Öğrencilerimizi kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, bilimsel bilgilerle karar verme alışkanlığına sahip, gelişen teknolojiyi kullanabilen, evrensel kültür değerlerini tanıyan, aynı zamanda milli kültürlerini benimseyen, dürüst, erdemli iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, ulusal ve uluslararası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmalarını, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyıp, bu sorunlara çözüm üretebilmelerini sağlamaktır.
Başarılar
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı: Fen/Sosyal Bilimler Lisesi : 3 Anadolu Sağlık M. Lisesi : 2 Anadolu Lisesi : 9 Anadolu İmam Hatip Lisesi : 9
Öğretim Şekli :normal eğitim
Başlama : 8.30 Bitiş : 15:00 not: kurs yapılan günlerde çıkış saati 16:30 dur.
ilçeden yarım saate bir kalkan şehiriçi minibisleriyle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Tatvan´dan Hizan´a gelirken ilçeye 6 km kala ilçe merkezine bağlı Altınoluk ve Gökçimen Mahallelerinin arasında yolun üst tarafındaki yamaçta yapılmış üç katlı bir bina. arabalar okul bahçesine kadar gidebilmektedir.
Okulumuz ilçeye 6 km, il merkezine 40 km uzaklıktadır.